Muscovado trstinový cukor
Podrobný popis
Vzniká sušením cukrovej šťavy, čím si zachováva viac živín. V melase zostáva viac minerálnych látok,
ktoré sa pri výrobe trstinového cukru čiastočne oddelia, a oproti klasickému bielemu cukru má 50x
viac minerálnych látok. Na sladenie granoly je ideálny aj vďaka svojej jemne karamelovej chuti.
Suroviny do našej granoly starostlivo vyberáme, miešame s Ghí, javorovým sirupom, panelou a
korením. Potom je ručne rozkladáme na plechy a zapekáme. A žiadne veľké hromady, našu domácu
granolu pečieme v peci pekne po malých dávkach, aby bola na vašom stole vždy čerstvá.
ZLOŽENIE A NUTRIČNÉ HODNOTY
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100g: ENERGETICKÁ HODNOTA 392 kcal, TUKY 0,1g, Z TOHO NASÝTENÉ 0,1g, SACHARIDY 98g, BIELKOVINY 0,3g, SOĽ 0,1g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
